torstai 9. toukokuuta 2013

Nyt se lähti taas


Jes, tänään salille. Ja vaikka eilen kävin tekemässä ohjelman niin oli pikkasen loppu ja hakusessa samoin kuin tänään salille meno. Ovella jo ensimmäiseksi ajatus, että ei tämä tästä mihinkään lähde. Vaan niin se vaan taas läx rullaamaan. Ja tuntui jäätävän hyvälle, ihan itteensäkin nauratti. Eli kai se oli jo puutumus tuohon vanhaan ohjelmaan, mutta nyt mennään ainankin uudella hyvällä sykkeellä. 

Mun reidet oli hattaraa kun astelin super fitin portaita alas. Ja se jos mikään niin tuntuu hyvältä. Ja huomenna aamulla tuntuu aivan varmasti, mä niin tiedän sen. 

Tää seuraava askelkyykky toinen jalka penkillä.... Nyt tulee tälle naiselle muotoa pyllyyn, uskokaa tai älkää. Sattuu ja sattuu juurikin sopivasti, ehkä pikkasen sais vielä enemmän tuntua. Eli ensi viikolla pistetään himpun verran painoa lisää. 








Tää reiden ojentaja vuoro jaloin... huoh, paljon rankempi kuin molemmilla jaloilla samaan aikaa.


HUOM! Isäntä kameran takana, Yllätys. 






Ja loppuun Hapottamamaan... Homppua ja pomppua, vauhtia ja meininkiä. 60 kiloa ja 3 sarjaa  20 toistoja. Nam, oli ihan uusi ykkösliike loppuun. 







Nää meidän treenit menee aina iltaan, nytkin kello veivaa puoli kymmenen... Mutta päivisin on niin paljon hommia. Ja seuraavissa kuvissa Isäntäkin näyttää pumpanneen. 





Hiki lentää...





Tässä minä teen vatsat ja isäntä seisoo jalkojen päällä.... Eipä tarvitse kumartua ja ottaa nilkoista kiinni.


Mä niin tunnen tuon liikkeen...



Ei varmaan tarvitse kertoa kuka kuvaa?



Siis kerrassaan ihana sali reissu ja tällä kertaa satsasin Teille kuviakin :D


No alkuviikon olinkin kotosalla ja isäntä kolme päivää tekemässä meille saunapuita. Siis kuvista päätellen saunapuut ei ihan heti lopu kesken :D 




Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti