maanantai 8. heinäkuuta 2013

Hei Te rakkaat, olen takaisin....

... en voi sanoa, että elämäni kunnossa, mutta takaisin :D Olen pähkännyt ja miettinyt viimeistä kahta kuukautta ja tulin siihen tulokseen, että sanon Teille että olen käynyt läpi melkoisen elämän myllerryksen. Sen enempää en halua näistä viimoisista 2 kk kirjoittaa, enkä tällä hetkellä puhuakkaan. Näinä hetkinä olen taas päässyt lähelle katsomaan kuka on se todellinen ystävä ja yllätyksiäkin on tullut. Mutta kiitos kaikille ihanille ihmisille jotka ovat jaksaneet tsempata ja soitella kuulumisia.

Mitään parisuhde tramatiikkaa täällä ei ole ollut :D Sillä osin kaikki on mallillaan ja elämä kukoistaa. Muutto muutama viikko sitten ns. maalle :D hahahaaaa 17 kilometriä Jyväskylän keskustasta, mutta tällaiselle stadilaiselle se on kova juttu.

Treenaamisen aloitin viime viikolla käyden kaksi kertaa salilla. Edellisen kerran kävin, silloin kun viimeksi päivitin. Liekö toukokuun alku vai huhtikuun loppu. Ja  tällä hetkellä painoa on tullut takaisin 6 kiloa..... OMG, joten ei tarvitse varmaan erikseen teille kertoa että olen maannut sängyssä peitto korvilla ja nami pussi vieressä ... Mutta elämä on, ja ei muuta kuin takaisin pyörän selkään, vaikkakin helppohan tälle kuurille olisi jäädä.

Tässä kuussa tavoitteena on hakea saliin into ja kunto takaisin ja samalla viettää vielä kesää. Ystäviä ja muutamia ilo juomia, mutta koska minusta tulee elokuussa opiskelija :D Niin paluu arkeen alkaa sillloin. Ja mitä siihen killerin kilpailuun tulee, makasin silloinkin kotona peitto korvissa, en mennyt punnitukseen. Harmi.

Laitan muutan kuvan pihani kukista niin näette missä aikani menee.....












Ihanaa olla takaisin ja tämän päivän jalkatreeni pelasti päiväni.
 Aivan loistavaa, kyllä tästä taas noustaan. 
Sen verran pitää mainita, että jos olisi ollut helppoa jäädä tuonne herkku linjalle niin kuvitelkaa kuinka helppoa olisi ollut palaamatta tänne. Mutta kun pää ei anna edelleenkään periksi. 

Tina

1 kommentti: