keskiviikko 28. elokuuta 2013

Nyt alkaa treeni vauhti olemaan tuttua

Hei, Te rakkaat lukijat. Tunnistan tutun tunteen. Maanantai, tiistai ja keskiviikko on mennyt mukavasti treenaten. Huominen puristus vielä, sillä viikonloppu menee Helsingissä.

Aamupalaa plenderistä, välipala protsku pussissa ja aamu kahvi. Näillä eväillä aamusin mennään. 

Ihanaa taas salille :D


Perjantaina koulupäivän jälkeen suuntana Helsinki, ensimmäiseksi isää moikkaamaan ja sitten onkin viikonlopun bileet. Toisaalta tuo bilettäminen ei tunnu juuri nyt ajankohtaiselta, mutta toisaalta on mukavaa päästä täältä koti nurkista pois. Joten ystävien ja veljen kanssa viikonlopun viettäminen tuntuu  ihan ok ratkaisulta.

Eilinen päivä oli kerta kaikkiaan yhtä menemistä ja samoin tänään ja tuntuu, että olen buukannut vielä huomisenkin. Menoa siis aamusta iltaan.

Tänään olinkin koulussa kahteen, suoraan ripsiä huollattamaan ja siitä kotia. Vieraita tuvan täydeltä ja ystävän kanssa oleskelua ja hiusten värjäämistä ( siis kaverin hiuksiin laitoin väriä ). Kello kahdeksan illalla alkoi oma aika, eli siis isännän kanssa salille.

Tänään sali reissu oli jokseenkin mielenkiintonen. Tehdessäni vatsalihas treeniä niin taakseni tuli mies ( poika) polkemaan kuntopyörällä ja kuulokkeet päässä kuunnellen musiikkia. Laulaa luritti kuuluvalla äänella, mutta se vislaus ... sen verran vihelteli, mutta biisistä en saanut kyllä kiinni :D Täytyy varmaan itsekkin kokeilla, heh...

Nyt kiireen vilkkaan sänkyyn. Huomenna on päivä uusi.

Tina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti