maanantai 28. huhtikuuta 2014

Eka päivä takana...

Aamulla ei hymyilyttänyt ihan oikeasti. Ensiksi aamu lenkki jonka jälkeen uusi aamiainen. Voi herra isä sitä puuron määrää.


Ei ihan vielä kaunis kesäinen keli, mutta leskenlehtiä on jo laitamilla. Kevättä rinnassa. Ja hymy herkässä, kuten kuvasta saattaa nähdä :D 

Kävelylenkin varrella oli paljon paloautoja, Leppälahdessa oli palanut autiotalo joka kuitenkin lehden mukaan oli suunnitelmissa purkaa. Joten se työmääräys taisi jäädä tällä erää välistä. Onneksi kukaan ei loukkaantunut. 

Ja kun sain aamuaerobisen pakettiin niin oli aamupalan vuoro. Huh, huh, mikä vuori sanon minä. 

Oltuani hetken verran kotosalla intouduin lähtemään vielä pyöräretkelle Vaajakoskelle. Kahvila Katariinaan hörppäämään kupposen kaffetta :D Matkaa tuli 15 kilometriä yhteensä ja siihen olin aika tyytyväinen. On meinaan aikaa kun olen viimeksi kunnolla pyöräillyt. Eli ei huono saldo ollenkaan. Ja muistin nappailla jopa kuvia välissä. Kyllä tämä tästä lähtee. 


Ja sitten olisi viimoinen aihe tälle päivälle, mun Polar Loop joka todella saa liikkumaan ja ehkä myös pariskunnan kinaamaan. Isännällä on ollut todella tiekkaa kun ne askeleet ei ihan ittellänsä tulekaan. Ja siitä voi herkästi ja helposti saada vaikka millaisen sanasodan aikaan. Eli aktiivisuus ranneke auttaa myös pariskuntia herättämään tunteita eloon. Not bad. 

Tässä kuvaa netin yhteenvedosta tälle päivälle. Keltainen kolmio tulee jos on liian kauan paikallaan. Aikaa en kyllä tiiä, mutta patistaa kuiteskin jossain kohtaan. 

Minusta ja Loopista tulee vielä hyvät ystävät. Mukavaa viikonjatkoa rakkaat lukijat. 





Tina <3














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti