tiistai 29. huhtikuuta 2014

Päivä nro. 2

Tämä päivä meni aamun osalta aivan samanlailla. Tein saman aamuaerobisen kuin eilen, isäntä matkassa mukana, vaikka meidän tiemme erosi jossain kohtaan. Johtuen koska olen itse treenannut aamuaeobista enemmän niin jaksan myös paremmin ja tuolla isännällä on tällä hetkellä paino aika kaakossa :( No mutta näillä mennään mitä on.
Siinä hikoilun keskellä oli pakko kääntyä ottamaan kuvat valkovuokoista. Kesä on kuulkaa niin täällä. Tulin oikein hyvälle tuulelle näillä ihanilla kukkasilla. Vaikka niitä ei kukaan tuonnutkaan :)


Puuron ja suihkunjälkeen kävi tieni kynsihuoltoon. Jotain pirteätä ja raikasta ja sitä muuten myös sain. Ja sopii mun keltaisiin lenkkareihin kuin nenä päähän. Pitkäthän nämä nyt on mutta eipä tuossa ole kuin piha hommia, joten eiköhän näillä pärjää kukka penkissäkin. 


Kynsihuoltoon mennessä, muistin reippaana likkana ottaa eväät mukaan. Huom!!! Mini minicrip pussi kera puolikkaan banaanin. Jokseenkin koominen näky, eikö?



Eilen kävin shoppailemassa palkkaria ja omegaa niin matkalla Foorumista mukaan tarttui aivan ihanat lasin alustat. Söpöt, melkein kuin karkki ja niin koominen tekstikin. Kevättä siis rinnassa. 


Illemmalla aktiivisuus rannekkeeni ilmoitti olevan tänään vielä vajaa joten ei muuta kuin eukko pyöän selkään ja menoksi. Näin ollen ajoin vielä illemmalla 10 kilometrin pyörälenkin ja voi kuule voin kertoa että kun istuin satulalle niin tuntui jalkojenvälissä että olisin tuoreemassakin parisuhteessa. Voi luoja, kyllä eilinen reissu oli tehnyt tehtävänsä joten veren maku suussa mentiin.

Otin Teille kuvan siitä Loopin puhelin ohjelmasta niin näyttö on tällainen. Aktiivisuus muistutuksia tuli yksi, se tulee jos olen liikkumatta tunnin ja se tulikin siellä kynsi huollossa. Siinä en paljoa pompi, vaikka tekijän mielestä usein hermoilenkin :D 







Sujuvan pyörälenkin päälle otin kunnollisen määrän ruokaa ja voin vain todeta, että hyvä ruoka ja parempi mieli. Jalat hellinä, luojalle kiitos ja tästä on mukava jatkaa. Hyvää Wappua ystäväiseni, lukijat, stalkkaajat yms. Näillä eväillä kohti toukokuuta <3  



Tina<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti