torstai 30. lokakuuta 2014

Kuulumisia

Voi kun olisi paljon kerrottavaa.
Joskin, tällä hetkellä käteni on niin tulehtunut, että yritän välttää liiallista koneella oloa.

Mutta uusista lääkkeistä nyt ensin. Olen oikeinkin pirteä, itken ja nauran. Tunnen olevani oikea ihminen. Joten nämä lääkkeet sopivat minulle. Kiitos Ystävälle joka niitä suosittelit. 1,5 kk takana ja NYT aineenvaihdunta alkaa vasta toimimaan. Miten voikaan olla rankkoja nuo lääkkeet.
Laittaa koko kroppa jumiin. No nyt 1,5 viikkoa diettiä takana ja paino 79,8 eli 4,2 kiloa on karissut ja olo on sen mukainen. Ei sitä jäätävää turvotusta, onneksi. Ja onhan se aina ihanaa kun pudotaan alle jonkun kymmenen. Huoh, minulla on vielä näkemättä 69,9 ja 59,9 niihin tähdätään :)

Nyt yritän tässä koulun ja kaiken muun lomassa pitää itseäni tuossa liikunnan syrjässä kiinni. Keskiviikon naisten sählykerhosta olen pitänyt tarkasti kiinni. Sillä teen tällä hetkellä lehti taittoa, uudelle tulevalle lehdelle. Ja muutenkin istun vuorokaudesta n.8-12 tuntia koneella. On aika antaa sille vastapainoa enemmän.

Kävimme tyttäreni kanssa tankotanssin alkeiskurssin. Huoh, se oli MUUTEN vaativaa tällä painolla ja sitä me päätimme myös jatkaa. Kaikkeen sitä äitinä lähteekin :)

Tulevan kevään olenkin etä-töissä kotona, rakentaen yhdelle yritykselle markkinointi materiaalia ja verkkokaupan uudelleen suunnittelua. Siinäkin on sitten oma työmaansa.

Tällä hetkellä ei houkuttele ajatus tämän tulehduksen takia, mutta kyllä tämä tästä korjaantuu. Hankin tänään ergonomisen hiiren jos tuo käsi saataisiin rauhottumaan.
Nuo ahtaat rannekanavat ei kyllä ole mikään mukava juttu. Leikkaukseen laittaisivat, mutta en halua. Olen kuullut että akupunktiosta tai hieronnasta olisi hyötyä. Joten ei siinä mitään menetä. Kokeilen ensiksi niitä ja sitten vasta suostun leikattavaksi. Jos on pakko ja nämä tulehdukset alkavat useimmin tulemaan. 

- No mutta nyt käsi lepoon. Josko tässä kerkeisi taas alkamaan useammin kirjoittamaan. - 

Tina 






5 kommenttia:

  1. Voi vitsi! Työkaverilla on kans joku hassun näkönen hiiri juurikin tuon rannekanavahässäkän takia ja nyt se on menossa 12.11. leikkaukseen. Siltä leikataan sekä ranne että kyynäpäästä joitakin hermoja auki. Kuukauden verran saikkua ja sitten jossain vaiheessa toinenkin käsi. Ei käy kateeksi! :D Kovasti tsemppiä Tina, kyllä sä pystyt siihen ja tosi mahtavaa, että oot saanut jo nuo muutamat kiloset heivattua! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Joo tuo leikkaus ei minua miellytä, varsinkaan julkisella puolella ;( Mutta olen kuullut että Helsingissä on yksi hyvä hieroja jota haluan kokeilla ja toinen: kun ostin tuon hiiren niin se kehui akupunktiota. Näiden jälkeen voin ehkä mennä leikkaukseen. Iso EHKÄ :)

      -Tina-
      Kiitos tsempistä

      Poista
  2. mulla on ollut myös ranteet rikki ja leikkuri oottelemassa aikoinaan, en lämmennyt. löysin hyvän hierojan joka hieroi täysin jumissa olevat ranteet auki ja neuvoi venyttelyt, ja siihen loppui oireetkin! suosittelen myös kiropraktikko mikko leyvä jyväskylästä, aivan mielettömän hyvä! :)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos,

      Tutkin tuotakin henkilöä. Olisi ainankin lähempänä.

      Tina

      Poista