keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Nutriletti kuuri päivä nro.3

No nyt ollaan kirjoituksissa taas normi aiheessa ja ajattelin Teille kirjata kuulumisia dietistä välillä. Eli tänään on se päivä numero kolme. Se jonka lukee, olevan se paha ja sen yli kun selviää niin plaap plaap plaap… 

Noh, eilen mulla oli se jäätävä nälkä ja buranaa söin melkein ruokana. Jokseenkin nyt en osaa erotella oliko tuo päänsärky tästä dietistä vai siitä itkemisestä jota on ollut nämä kaksi päivää. Ja voi olla että siksi ollut hieman helpompi olla syömättäkin. 

Jokseenkin maanantai iltana minun olisi niin tehnyt mieli tupakkaa. Onneksi kotona ei ollut yhtään olisin varmaan muuten polttanut. Nyt sekin halu on jo vain muistoissa. 

Miltä tuntuu pelkästään juoda pussi juomia?? Minulle se sopii hyvin, en pidä nutriletin muista mauista kuin suklaasta ja joo se riittää. Juon 5 pussia suklaata päivässä. Nam… ja jos rupeaa tökkimään niin muistutellaan tsellemme miksi todellisuudessa ihminen tarvitsee ravintoa?? Polttoaineeksi, ei miksikään muuksi. Ja näillä mennään. 

Mutta toivon pitäväni tämän tahdon lujuuden myös, kun huomenna suhailen Helsinkiin. Siellä on tapaamisia jos toisiakin. Jännä nähdä kuinka käy? Mutta nyt alkaa tuntua että alan ölöytämään sen minun iki oman selkärankani :) 

Hyvää ja Aurinkoista iltaa lukijoille :)

Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti