päiväkirja

torstai 25. joulukuuta 2014

Joulu on minun puolestani OHI

<<3 Ihanaa <3

Ei saisi olla ilkeä, mutta kyllä nyt minulle riittää tämä joulu. Ja harmittaa vietävästi lasteni puolesta, mutta onneksi jouluja tulee lisää (ainankin niin haluan uskoa). Tyttäreni mukaan ei mikään mennyt huonosti. Hän sanoi että kivaa ollaan kaikki oltu yhdessä, minun mummoni oli meillä yö kylässä ja valvoimme ja söimme aattona klo 2 yöllä. Wau. Ihan innolla odotan vaaka lukemia Joulun jälkeen. Nyt kun olen tehnyt sen jokavuotisen dietti lupaukseni :) heh, naurattaa jo valmiiksi. Mutta nyt se on toisaalta todella helppoa, ei tarvitse miettii kavereiden kanssa menoa kun niitä ei ole. Anteeksi mutta kun jo itseänikin naurattaa koko juttu. Ja onhan niitä tuolla Etelä Suomen suunnalla. Aina voi lähteä viikonloppu retkelle.

Tänään keskustelin lasten kanssa, kun katselin vapaita asuntoja mihin sitä lähtisi? Minä olisin oikeastaan vlmis muuttamaan mihin vain. No lapset eivät tai siis pojat ole ihan varmoja minne haluaisivat ja likka on päättänyt jäädä Jyväskylään. Jännä nähdä minne elämän tuulet vievät? Meillä loppuu vuokrasoppari toukokuun lopulla, sitten nähdään jatkuuko se vai lähdetäänkö me :)
Onko se ensi vuosi parempi vuosi vaikka ajatus koko ajan epäilyttää syvästi. Missä lie olen nämän elämän kortit saanut,vaikkakin monella menee vielä huonommin, valitettavasti. Olen todella onnellinen, miehestäni, lapsistani ja mummostani. Mummoni on 78 vuotias, ihana ja höppänä ja joskus todella rasittava. Saatan sanoa puhelun aikana 8 kertaa, että nyt lopetetaan niin ei vaan juttu jatkuu :) Hän on ollut minun matkassani ensimmäisen avioeroni jälkeen ja apu lasten kanssa on ollut loistava.


Tämän aamun keskustelunaihe oli mummini kanssa hänen tytär = Minun äiti. Ja emme päässeet yhteisymmärrykseen että kumman pitäisi soittaa kummalle jouluna. Minun äidilleni vai äitini minulle?? No tuskin tuossa kai mitään kaavaa on, mutta loppu tulema on että kumpikaan ei soita kummallekkaan. Noh, olen jo siihen tottunut mutta aika paskalta se tuntuu vuodesta toiseen. Toissa jouluna äitini soitti minulle: " Anteeksi väärä numero" ja sitten se jo kännissä katkaisi puhelun. WAU, tiedän ainankin tasan tarkkaan millaista äitiä minusta EI KOSKAAN TULE. Muutama joulu takaperin niin hän oli ostanut lapsille marraskuussa joulukalenterit ja pyysi hakemaan ne. No paikalle kun pääsin niin vastassa oli 2 joulukalenteria. Katsoin äitiäni ja kysyin; että miten jaan nämä kun minulla on 3 lasta?? - Ai niin niitähän olikin kolme, ja siitä se laittoi miehensä hakemaan sen kolmannen kalenterin. Voi luoja, välillä mietin että olisiko mitenkään edes pieni mahdollisuus, että tuo nainen ei olisi äitini. Mutta kun meitä kahta katsoo niin 99% todennäköisyydellä se on sitä. Mä en vain ymmärrä sitä ja piste. Joskus joku on letkauttanut että äitiään ei voi vihata.... Ei vai???

Näiden asioiden varjostaman haluaisinkin antaa omille lapsilleni aina hyvän ja oikean joulun ja rakkaat muistot. Tänä vuonna se oli jotenkin vaikeaa. Kuolemat ja suru varjostivat, mutta siihen pystyttiiin vaikeuksien kautta ja nyt nuo rakkaat ovat tyytyväisä. Huomenna anopille syömään ja sit pitäisi pikku hiljaa siistiä ruokavaliota :)

Kuka lähtee minun kanssa pudottaa vuodenvaihteen jälkeen painoa?

Tina5 kommenttia:

 1. Hei. Halusin toivottaa onnee laihdutustavoitteelle. Mulla on vuosi takana sitä yritystä. Ensin lähti 10 kiloa ja nyt tuli kaksi takas. Mutta se laihdutusprojekti on mun mielestä hauskaa jos ei oo liian ankara itselleen. Onhan meillä loppuelämä aikaa. Hyvää uutta vuotta sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sikke,

   Kiitos ja joo minustakin se on sitten hauskaa kun siihen pääseen sisään.
   Ensimmäiset 2 viikkoa takkuaa mutta siitä se lähtee ja kun kuvioihin tulee saavutukset niin se tunne on ihanan <3
   Ja tosiaan, aikaa on. Mukavaa Uutta vuotta sinnekin.

   Tina

   Poista
 2. Moi Tina! Kiva että oot tullut takaisin kirjoittamaan,oon oottanu sitä kovasti. Ikävää miten elämä heittelee.. Mutta oli mulla 'asiaakin'; onko sulla olemassa BB:n toppatakkia,sitä mustaa? Jos on niin millanen mitotus siinä on? Meinasin tilata mut haluisin kerralla oikean kokoisen..
  -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,

   Juu on se minulla tuolla varastossa. Itse otin kokoa L ja vastasi enemmänkin koko M mielestäni.

   Haluatko tarkempia mittoja??

   Tina

   Poista
 3. Viitsisitkö mitata hartia-hartia mitan? Käytän normisti s-m kokoisia niin mietin että riittäskö m... Oon yrittäny käytettynä kytätä mut ei taida löytyä mistään. Terkuin,P

  VastaaPoista