perjantai 12. joulukuuta 2014

Startti saa vielä odottaa... Pumpin kautta arkeen

No niin istuminen täällä koneen äärellä jatkuu. Ja tähän on tultava muutos. Tämä on sairasta, istua kököttää koneella ja laiskuus asuu jo selkärangassasi ennen kuin huomaatkaan.  Tämä vuosi on mennyt sanoilla ensi maanantainan minä aloitan (sen dietin). Noh, tiistaina kun kaikki on jo karilla niin se tulee taas: Ensi maanantaina minä aloitan (sen dietin).

No nyt kun joulu on tulossa ja ei oo enään kuin muutama maanantai tän vuoden puolella niin minä ajattelin armahtaa itseni. Sanomalla Tammikuussa mie sen aloitan. Voi uoja mitä itsensä huijaamista.

Joten en aloita diettiä, vaan aloitan taas treenaamisen. Pääsen paljon helpommalla ja saan sitä kautta itseni käyntiin. Nyt vain kun on ja tekee hommia päivät pitkät kotona niin laiskuus alkaa olemaan huipussaan, joten täytyy ottaa uusi lähestymistapa liikkumaan lähtemiseen.

Eli Sunnuntaina tehdään koko viikon kalenteri ja siitä ei periksi anneta. Ei minulle riitä keskiviikkoisin sählyn peluu kyllä se vaatii paljon lisää. Vaikkakin se on kyllä nostanut kuntoani ja onhan tuo tyhjää parempi. Mutta hei näillä mennään, mitä on :)

Mutta siitä ajatus eilen taas lähti ja mie painoin illalla Body Pumppiin ja voi kertoa, että kun tässä päivällä istun persuus penkissä koneella niin pakarat ovat hyvin, hyvin, hyvin ottaneet osumaa. Kyllä se Pumppi on jotain niin uskomatonta, kuinka raskasta se on. Vaikka moni ei sitä usko. Eilen jo mietin että salillakin olisi päässyt helpommalla (siellä voi lintsata niin että kukaan ei huomaa.) Mutta kukapa sieltä menis missä aita on matalin, täh?? Ja itse ainankin kun tällä hetkellä olen se Pumpin löysin ihminen niin periksi en perkele anna. Ihan kuin ihmiset odottaisi että katotaan ku pullukka hyytyy. Paskat... mie en hyydy!!


Tänään menen mieheni työpaikan pikku jouluihin. Joten jotenkin piti eilen valmistautua joten tein kynnet itselleni:








Kynsiini olen käyttänyt Semilacin Silver Dust Geelilakkaa, erittäin pigmentoitu tuote. Levitin kynsiin kaksi ohutta kerrosta ja peittävyys oli jo yhdellä hyvä. Koristeiksi laitoin kiviä ja ihania 3D "metalli"ruusuja. Menee hetki kun näihin tottuu mutta voi luoja, on ne NÄYTTÄVÄT, vaikka itse nyt kehunkin. Ja siis minusta kynnet saavat mennä aina "vähän" yli :)



 
Ja jotta eilinen testaaminen ei olisi jäänyt kesken niin kokeilin vielä Naiskauneus.fi kaupan shokkivärit: Väreinä punainen, oranssi ja violetti. Ja lopputulos oli tämä.


Ystäväni halusi hiuksiinsa piristystä arjen harmauteen ja minusta hän myös sai sen :) 
Mad Touchin värjt ovatkin suosittuja ulkomailla kampaajen käytössä. Ja minusta nuo värit ovat niin huikeat. Ja sarjaan kuuluu myös valkoinen jota kun sekoitetaan esimerkiksi pinkin kanssa, niin mitä enemmän sitä valkoista lisätään niin sitä enemmän pinkkiä saa laveerattua ja tulee ihanaa hattaran punaista.  

Shokkivärit löydät tämän linkin takaata:


Miksi minusta tuntuu, että en ole saanut eilen mitään aikaiseksi vaikka kun luen tämän tekstin niin olenhan tehnyt vaikka ja mitä :)

No niin ja sitten hyvää viikonloppua rakkaat lukijat, mie relaan vähän tänään ja sit taas sutina päälle. 
Onko Teillä jo pikku joulut juhlittu?

SeeYa

Tina








2 kommenttia:

  1. Pumppi on oikeasti aika tehokas treenitapa. Itse nautin kyseistä tunnista. Oikein hyvää pikkujoulua!

    http://liikunnaniloa1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin on toiminut, on vieläkin paikat kipeenä vaikka kävin tostaina pumpissa :)
      Ja kiitos kuin myös.

      Tina

      Poista