tiistai 18. joulukuuta 2012

13 päivän jälkeen vihdoin salille :D

Ihanaa oli eilen painella töistä suoraan salille. Edellisestä kerrasta olikin vierähtänyt melkoiset 13 päivää. Iki ihana lenssu tuli taloon :( Mutta niin se vain taas lähti ja tunti siinä vierähtikin oikei joutusasti. Ja tänään tunnen yläkroppani kyllä treenanneen, kiitos siitä. 
Luoja, kun voi 13:sta päivän tauko tuntua :D 

Pikkaisen jo asennuin eilen vuoden alkuun... En syönnyt yhtään suklaata :D Siitä se taas lähtee. ( Söin kyllä jonkun herkun :() Ja sitten söin jopa kaksi lämmintä ateriaa. Ei huono saavutus ollenkaan. Ja sain juotua 1 litran vettä. Eli nämä ovat lähtökohdat ja taas tänään tsempataan lisää. Toi usein syöminen ja veden juominen ottaa koville ja tuottaa taas kerran haastetta. Mutta kyllä se taas rupeaa kroppa tottumaan, toivottavasti :D Tai siis alkaahan se, tiedän sen kokemuksesta.

Töissä lounas; uunimakkara, salaattia ja porkkana laatikkoa.
En syönyt suklaata, vaan palan suklaa kakkua :D
Kauppa reissulle oikeinkin asennoidun. Lujaa kaarsin leipä ja karkki hyllyn ohi. Onnistuneesti oli kiihdytyskaista avoinna niillä main. Ja täten onnistuin.


Lidl: n ostoksia.. Huom. Ei Namia ...


Ruoka koko perhelle ...Kanaa, kukkakaali/parsakaali ja riisiä.

Eilisen eväät siis olivat; Lounas (ja pala kakkua), salilla palkkari, salin jälkeen 3 kananmunaa ja sämpylä ja illalla join vielä protsku juoman. Katsastetaan mitä tämä päivä tuo tullessaan.


Tässä koko vuoden joka maanantain painokäyrä, Hui!!!
Melkoisesti on tuo käyrä heitellyt... Ai miten niin Jojoilua??? :/ No mutta nyt tästäkin minun pitämästä salaisesta painopäiväkirjastani tuli JULKINEN. Ja mä kestän sen. 

Mukavaa päivää kaikille :D


2 kommenttia:

  1. Hihi, ihana toi "en syönyt suklaata, mutta palan suklaakakkua". Siis ihan eri asia! ;D

    VastaaPoista
  2. No siitä ei ainankaan tullut ihan niin hirveä morkkis ... Ja suklaalevy näyttääkin isommalta :D

    VastaaPoista