keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Lepopäivä

Keskiviikko minulla onkin ollut vapaa päivä niin töistä, kuin saliltakin. Silloin hoidetaan juoksevat asiat ja kaikki paperi hommat ja saan levätä oikein kunnolla, kun lapset ovat koulussa :D  Eilisessä poikkeuksena oli, että tapasinkin erään edustajan jonka kanssa sovimme sitten minulle pienen lisätyön. Ei kummoisen, mutta .... hauskan. Aamulla ennen kahvitteluamme sainkin syötyä oikein aamu puuron.





Aamupuuron ja aamukahvin jälkeen olin niin tyytyväinen, kuinka aamu ampaisi käyntiin. No jotta sillä edustajallekin jäi hyvä mieli niin antoi samalla tapaamisella joulukassin !!!! No näin. Nyt sitten notkuu karkkia koko pöydän täydeltä. 



Selkärankaa siis haetaan ja munakasta lounaaksi. Se karkki kasa on tuossa sivussa ;D



Juttelin eilen kamuni kanssa puhelimessa ja kehuin hyvää Mannisen puddingia. Kunnes muistin että voihan hitto, onhan mullakin sitä. Ja tuumasta toimeen sitä tekemään. Tein kokeeksi suklaa- toffee- banaani sekoituksen ja nam :D oikeinkin hyvää oli ......


Iltapalana sitten otinkin palasen kurkkua ja banaani protsku juoman... Se on niiiiiiiiin hyvää. Voisin juoda sitä aamuin ja illoin. 


                                                                 Keskiviikon eväät:

Aamupuuro, mehukeitto
3 munan munakas, kinkkua ja ajauhelihapihvi + sämpylä
Rahka 250g + mehukeitto
Pudding 2 dl 
Protskujuoma + kurkun pala 
Vettä 1,5 l


Eli ei huono. Eväiden kohdalla alkaa hyvinkin olla oikealla polulla. Täytyy vielä hienosäätää muutamassa asiassa, mutta suunta oikea.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti