tiistai 18. joulukuuta 2012

Rahkaa...(ko?)

Eilen ennen, kuin painelin salille niin söin rahkaa kera mehukeiton. Enkä edes muistanut kuinka hyvää se oli.. - okei, myönnetään pari kertaa meinasi potkia takaisin koostumuksensa vuoksi. Ei makunsa.
Mutta eiköhän meistä tule taas sen rahkan kanssa ihan hyvät kamut.. tai siis pakkohan se on :D Eilisellä mä en syönyt mitään herkkua. Siis mulla on nyt sellainen olo et se karkki ahmiminen on taakse jäännyttä elämää. Siis syön varmasti namia vielä ennen 7.1. mutta en kaksin käsin ahmimalla. 

Miten se sokeri saakin ihmisen niin koukutettuu??


3,5 kuukauden jälkeen rahkaa, NAM!

Salille menin poikkeuksellisesti kaverin kanssa. Olemme tutustuneet salilla. Me olemmekin jo tottuneet vaihtamaan kuulumiset, uudet liikkeet ja muut saliin liittyvät tiedot. Kumpikaan ei istu tietonsa "päällä" vaikka meillä se tietämys onkin minusta vielä Todella Pientä. Ei uskoisi kun lukee artikkeleja yms., että kuinka paljon asiaa mahtuu salilla käyntiin. Monella on siitä aika eri käsitys :/

Ja sitten kuvaa kun kaikki rauta painaa ja tulee mökö mökö mieli :/




Kun kaikki rauta  painaa :/
Mutta huumoria peliin siillä siitä selvitään. Eikös juu?  Odotankin aivan innolla perjantaita. Silloin saaan hyppysiini Uuden Saliohjelman. Ja taas alkaa uusi ajan jaksa ja toivottavasti PALJON TULOKSIA :D

No huh huh, treenin jälkeen...

... saahan vähän levätä :D
      

Tiistai ruokailut:

Aamulla sämpylä ja kaakao muki
Rahka 250g, mehukeitto
palkkari
3 kananmunan kinkku munakas 
protsku juoma 
1,5 l vettä

Eli siis aivan liian vähän taas syöty ja prosku määrä aivan liian pieni :(... Kun ei vain yksinkertaisesti pysty vielä. Mutta opetellaan, opetellaan....Joo ja sitten vielä kuulin eilen, että kisan aikana on kolme kertaa rasva% mittaus.
Eli keväällä on pakko saada tuloksia aikaan. Johko minä tänään kuvaisin itseni Teille?




2 kommenttia:

  1. Millä salilla käyt? Ja mikä sun pituus on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka,
      Minä käyn killerillä. Ja "Pituutta" löytyy se 159cm. Laitan huomenna tarkempia mittoja tänne :D

      -Tina

      Poista