lauantai 16. helmikuuta 2013

Lauantai jumppaa

Päivä vierähti neitosen kanssa salilla. Olihan se oikeinkin mukavaa, kun saa viettää aikaansa tyttärensä ja urheilun parissa <3 tulee mahtava äippä fiilari. Keskimmäinen lapsista menikin tramppa treeneihin 1,5 tunniksi ja siitä suoraan juosten Aalto Alvarin uudistettuun uimahalliin uimaan. On noilla mukuloilla virtaa. Mutta tässä tyttären kanssa treenaamisess on siinä huonotkin puolensa, tyttäreni alkava murros ikä yhdistettynä äidin ja tyttären "laatuaikaan" = jonkinlaista yhteenottoa saattaa silloin tällöin ilmaantua. Joten välillä olisi PT Elinaa kaivattu, mutta meni kuin menikin kaikki maaliin ja ihan hyvillä mielin päästiin uloskin :D 

Juoksumatolla sain hölkättyä yhtäkyytiä peräti kaksi minuuttia ilman kuolemaa. Se on minulta paljon se, tällä tupakan tupruttamisella. Mutta askel askeleelta eteen päin mennään. Ja ajatuksissa olisikin nyt polttaa tuo tupakki varastomme loppuun ja siirtyä sähkötupakkaan. Joten pääseemme tämän kevään aikana seuraamaan mitäs se sitten tuo tullessaan. 

Tänään salilla oli vuorossa selkä ja vatsa treeni. Pääsin kokeileman uutta vyötänikin maastavedossa, ja täytyy sanoa, että todella on hintansa väärti. Miksi ihmeessä en ole sitä aikaisemmin ostanut? Aivan ihanaa, hiki saatiin pintaan ja fiilis korkealle. Ja iltama onkin mennyt yksikseen kotosalla laatuaikaa nauttien. Kaikki lapset lähtivät yökylään ja isäntä oli koko illan liikenteessä. Joten nyt saunan lämmitykseen ja nauhalta katsastamaan, JUTTAA!

Mukavaa viikonlopun jatkoa lukijoille, 

Tina




uudet treeni kuteet tekevät treenaamisesta mukavaa :D

Ja taustalla häärää äiti

tässä vielä hymyillään 


HOOVER



Ja tietenkin olen edelleen innoissani tästä leuanvedosta, saan muuten nyt jo enemmän, kuin sen kolme :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti