maanantai 11. helmikuuta 2013

Maanantai punnitus 11.2.2013

Ja sitten aamu vaaka lukemaa.

Elikkäs viikko sitten paino oli 66,9kg  ja tättärää, tänään saman verran. Arghhh... tällä viikolla ottaa koville korvien välissä, mutta ei haittaa, tällä mennään ja katsastetaan mitä ensi maanantai tuo kuvien kera tullessaan.

Isällä oli viime viikolla 115,1 kg ja tänään 114,0kg. Joten tarkoittanee sitä, että toisella meistä paino putoaa :D


5 kommenttia:

  1. Ei se vaaka aina kerro kaikkee! Jos liikkuu kunnolla ja syö kunnolla, kyllä sieltä sitä flässää palaa :) Kuvissa/mittanauhalla saa enemmän tietoa :) Ja jos stressaa hirveästi, niin sekin vaikuttaa :) Eli kyllä se siitä! Itse pinnistelin kolmisen viikkoa samassa painossa, keikkuen muutaman sadan gramman välillä ja vaakakin kiusassi mua välillä näyttäen pienempää lukua, mutta viime sekunneilla pompsahti aina ylös päin :D Argh! Tsemppiä siis sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis niin ärsyttäväää!!!! Mutta kestettävä se on. Sillä tämä rasva lähtee minusta, halusi se sitä tai ei. Ja se vaaka Nöyrtyy mulle, pakostakin :D Periksi en perkele anna! Ja kiitos tsempistä, onko sulla vielä pitkä matka? Vai tavoitteessako jo olet?

      Poista
  2. Tavoitteeseen on vielä reilut 18 kiloa :D Oma blogi löytyy sivulta http://sisaisenlaskinnujerrus@blogspot.fi :) Syyskuusta lähtien pudoteltu ja kokonaispudotust tähän mennessä 6,6kg. Viimesen kuukauden aikana lähtenyt kilo ja rasvoja yksi rosentti :D hitaasti, mutta varmasti... (ÄÄÄH! vaikeaa kun on hieman kärsimätön persoona..) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ilman tuota miukumaukua, mistä lie seki tuli :D

      Poista
    2. Mä olen aina kanssa, hiljaa hyvä tulee ( mut näkisitpä, kun oikeasti hypin seinillä :D ) Aivan loistava tuo sun Blogi...Nyr mullakin on lisää seurattavaa ja loppu tavoite meillä on sama. Vaikkakin sulla on pitempi matka kokonaisuudessa ...Tsemppii paljon!

      Poista