keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Vieraissa


Iso kiitos ensimmäiseksi lukijoille todella kannustavista viesteistä! Kiitos kaunis. Jaksaa taas postata ja treenata ihan eri meiningillä. Alku viikko on ollut todella kiireinen ja työssäni olleet asiat ovat stressanneet, mutta se nyt menee niin kuin menee ja tulevaisuutta puntaroidaan. Maanantaina oli käyrä niin suuri, että jalka treeni oli puolestaan täydellinen. Mikään muu ei anna niin paljon treeni puhtia, kuin kunnon vi****s!

Mutta tänään aamulla esikoiseni muistutti millaista on olla 6 vuotiaan lapsen äiti. Oli aamusella sellainen kiukkuäkäpussi joka päivällä kertoi( kun oli laantunut), että kun aamulla menin koirien kanssa ulos niin se känkkäränkkä pääsi samalla ovenavauksella sisään. Joten kysymys kuuluu, pitäisikö viedä ensin poika eskariin ja tulla sitten vasta ulkoiluttamaan koirat??? No sen jo tietää, kun aamu episodit ovat tätä luokkaa niin sattumia ja tapahtumia siis riittää päivällekin. 

Töissä sentään kaikki meni putkeen jonka jälkeen kiireen vilkkaa keskimmäistä hakemaan hammaslääkäriin, siis pelkopolille. Mietin kauhuissani mitä siitäkin tulee. Edellisellä kerralla ei avannut edes suutaan, niin mitä vielä? Ei poika meni yksin ja antoi paikata hampaan ja irroittaa yhden maitohampaan joka oli jäännyt rautahampaan viereen ja ilman mitään puudutuksia yms. Joten kannatti odottaa se puoli vuotta, että päästiin sinne pelkopuolelle, voi kiesus. Mutta pääasia, että oli reipas. Nim. ylpeä äiti.

Ja taas satalasissa mentiin... poikaa hakemaan eskarista. Kyllä sitä saa aina mennä, sinne sun tänne :D 

Kiireen vilkkaa kotio, sillä tänään oli huono tukka päivä ja siihen tarvitaan silloin heti uutta väriä, hep! Ja niin mun "hovikampaajani" kurvasi melkein samalla ovenavauksella meille. Upeaa palvelua ja täydellistä ystävyyttä. ( Huom! Tämä toimii siis suuntaan ja toiseen ) Harvoja ihmisiä, joille palvelupankkini on vielä auki :D 





Bad Hairday 



Ja jos tänään oli tukka niin viime viikolla alkoi tulla itku, kun katsoin itseäni peilistä. Ruokavalio tosellakin tekee tehtäväänsä ja kehoni puhdistuu, mutta onko pakko näyttää Teiniltä? Isäntäkin jo mietti, että pitääkö lähteä jotain lääkekuuria hakemaan, kun naaamani kukki pahemmin kuin tyttärelläni. Ja tyttärellänihän on Denova Pron tuotteet aknen hoitoon ja ne on tehonneet, joten kiireesti puhelu ystävälle ja tilausta menemään. Näillä se tasoittuu, vaikkakin tämä viikko jo näyttää huomattavasti paremmalta. . . viime viikolla todella mietittiin mitä kuvia blogiin voi laittaa ja mitä todella ei. Oli se naama sen verran jäätävän näköinen.



Tälläinen setti 


seerumia 


Puhdistus geeliä

rasvaa 
Ja maailman loistavin tuote. Jos suklaata ei saa syödä, niin kokeilkaapa tätä. Maailman LOISTAVIN vartalonkuorinta. Ihana tuote, lupaan sen!


Ja löytyy sieltä paljon muutakin kivaa. 


Iltani huipentui salille isännän kanssa ja tällä erää siellä Super Fitissä. Hmmmm... teki tiukkaa mennä vieraaseen saliin ja oli jonkin verran orpo olo. Mutta hauskaa meillä oli, ja tosi mukavaa oli käydä kimpassa. Tuo mies pisti pikkasen eukolle vipinää kinttuihin ja se on OIKEIN SE!






Iltaa salilla mun UUDEN TUKAN KANSSA :D





Kuva sarja kun eukko tekee vatsoja.... ja pitäähän nyt vähän ilmettäkin antaa!



tättärääääääää!!!!



Ja hauskaa oli, lopun viimein. Ja aamun känkkäränkätkin unohdettu. See Ya!

5 kommenttia:

  1. Moro, mistä toi Tapoutin pusero on? Himottaisi itseänikin, mutta ei nettikaupoista ole löytynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moro, ostin paidan käydessäni Kuopion liikkeessä. Voin kyllä kysyä onko niitä tulossa verkkokauppaan?

      Poista
  2. Jos vaan viitsit ja voi, niin kysäise ihmeessä :) On meinaan sen verta hieno paita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka,

      Kysäsin sitä paitaa. Viimeiset mallit ovat Kuopion liikkeessä ja lisää niitä ei valitettavasti saa :(

      Nyt harmittaa ohuesti itseäänkin, kun ostin vain yhden :(

      Tina

      Poista
  3. Tuli käytyä Kuopiossa ja näin mullekin sanottiin. Harmistus, mutta minkäs sille mahtaa.

    VastaaPoista