keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

En voi mennä salille, koska en halua isoja lihaksia..

... Otsikko viittaa aiheeseen jonka kuulen erittäin  usein ja voin kertoa salaisuuden... siihen ei todellakaan ole pelkoa. Ainankaan jos makaa siellä sohvalla suunnitelemassa salille menoa :D  Eilen postilaatikosta tipahti uusi Fitin lehti hyvine artikkeleineen ja otinkin muutamasta faktasta Teille kuvan. Itseäni nuo hiukan nauratti:



Joten näiden tosiasioiden valossa niin jokainen varmaan uskaltaa mennä salille, ilman että näyttäisi itse Bullilta :D Mutta onhan myös se toinen ääripää. Jotka ovat saaneet kasapäin lihasta ainankin 8 kiloa ihan vain 2-3 kk treenaamisen jälkeen. Niitäkin kuulee yllättävän paljon. Se lihas ei vain näy? Joten se on varmaan ns. piilolihas tai jotain :D Itse vain toivon, haluan ja saavutan sitä lihasta. En ehkä tänään, enkä huomenna, mutta tulevaisuudessa. Koska mainittakoon, että naiselle se tie ei todellakaan ole helppo. Onko se sitten rasvaa vai lihasta.... ?????    Hmmm herra yksin tietää vaan ei kerro. 


2 kommenttia:

  1. Toi kommentti on myrkkyä mun kaltaselle entiselle pumppiohjaalalle. Joka tunti sain toitottaa, että ottakaa naiset niitä isompia painoja ja haastakaa itsenne, mutta ei. Sieltä tulee se "Mä en halua isoja lihaksia", vaikka kuinka monta kertaa sanoin, että tunnilla mennään sen verran isoilla toistomäärillä, ettei lihasten kasvu ole mahdollista, vaan treeni pysyy enimmäkseen aerobisen treenin puolella. Mutta ei auttanut, mammat ne vaan vetelee tunti toisensa, kuukausi toisensa ja vuosi toisensa jälkeen SAMOILLA painoilla... AARGH! Miehillä ei ollut tätä ongelmaa, ne uskalsi haastaa itseään tunneilla, mikä oli ohjaajanakin tosi huippujuttu :)

    Ja jos nyt lähetään pilkkua vielä enemmän nus...viilaamaan, niin se, että vetää pullakahvit joka päivä työpaikan kahviossa, ei paljoa sitä lihasta kerkee kasvattamaan eli ruokavaliokin pitäis olla kohdillaan. Sillä onhan se 80% laihduttamisessakin...

    Olen avautunut, kiitos ja anteeksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Love You <3 Loistavaa joku muukin avautuu tänään... Kiitos Ja Tack :D

      Poista