sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Puuhastelu lauantai

En ole varmaan ainoa joka lauantaina nautti ulkoilmasta ja aivan loistavasta auringon paisteesta. Olikin jo valmiiksi sovittu polttopuiden haku reissu (hyötyliintaa parhaimmillaan) ja ihanasti tällä erää tuo keli suosi sitä reissua. Ajomatkaa päämäärään kannonkoskelle on noin 100 kilometriä joten sain todellakin nauttia maisemista. Perillä isännän kotona odottikin valmisruoka :D Eli jo senkin takia mielellään reissulle lähettiin. Pullaa totta kai pöydät notku, mutta ja ei kiitos. Selkäranka, mikä ihana tekosyy.


"turisti"

Siitä sitten kaappaamaan :D

Siinä olisi keväälle hommia ja hikeä...

Ihana kevät aurinko ja lumi

Jääpuikon kauneutta ...
Homma ohi, täällä päässä 
Samalla katseltiin mitä arkistoista isännän omasta huoneesta löytyy. Ja löysinkin sen vanhan treeni kirjan, kun hän oli 13 vuotias. Treenejä olikin kirjassa sen verran, että hiki tuli ihan lukiessa. Kuntosali puolella on myös tapahtunut vuosien varrella, sanoisinko että suurta muutosta kehityksessä :D




Kyllä pariin viikkoon muutama treeni mahtuu
Siltä reissulta kotiuduin, Lue= join kupin kahvia, salikamat laukkuun ja taas menox. Oli lauantai treenin vuoro, tälläkin erään ihme ja kumma pääsette kuvien lomassa sille reissulekin mukaan.





Loppuun asti mentii, eli hyvin kulkee 






Jihaaaaaa, treenit pulkassa
Kello olikin jo siis yhdeksän illalla, kun sain päivän pakolliset hoidettua. Mutta koska kaverini bändi sattui olemaan Jyväskylän Hoodeilla keikalla niin pitihän siis sinnekin vielä ampua. Suihkuun, tukkaan kikkuraa ja naamaan kasa pakkelia ja taas mennään. Poikkeuksena; Autolla olin ja baari illan aikana meni märkää, eli kaksi litraa vettä. Mukava oli lauantai kaikin puoli, vaikkakin olin kotona vasta kolmen jälkee yöllä. Ja joo, mahtui jotkut farkutkin jalkaa.





Näillä eväillä kohti alkavaa viikkoa. Huomenna mennään sinne kehonkoostumus mittaukseen. JÄNNITTÄÄ!!

Tina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti