päiväkirja

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Mummo laukoo totuuksia
Nyt olen jo pari viikkoa tutkinut naamaani. Mummoni 78 vuotias totesi, et nyt on parempi lopettaa tuo laihduttaminen, koska naamani on kuulemma niin ryppynen. Joo ja vaikka sen näkö Ei ole parhaimmaista päästä, niin totuuden siemen asustaa tuossa lauseessa. Uskottavahan se on.

Mitä enimmäkseen kasvoissani vihaan: on tuo otsa. Se on ollut aina tuollainen juonteiden, liekö meikäläisellä liikaa ilmeitä vai liian rankka elämä... Aina otsikko kurtussa ;) toinen asia naamassani on nuo juonteet nenästä suunpieliin... Hmmm... Joku voi kuvitella minun olevan turhamainen. Ja joo jokaisella on oikeus mielipiteeseen ;)
Mutta tälle asialle on tehtävä jotain!!! Tai mä en saa naamaani irti peilistä ;) rasvaimuun en lähtisi, koska nyt sen olen nähnyt. Itse voi asiaan vaikuttaa, mutta muuten kauneuskirurgia on mielestäni ok.. Jos ei liiallisuuksiin mennä ;) pakara implantitkaan ei ole minun juttuni, mutta botoxiin voin hyvinkin taipua.

Huomenna postaankin kuvia ja mittoja, hui.. Miten näkyy ryyppyreissu niin se tulee huomenna ilmi.Ärsyttävät


Nämä otsa juonteet

                                                

2 kommenttia:

  1. Älä murehti otsarypyistä, mullakin on niitä. PALJON. Kun vähänkään näytän hämmästyneeltä, ilmestyy otsaan ainakin kolme hienoa vaakariviryppyä <3 Suuremmasta hämmennyksestä en ees kehtaa mainita! Voin kertoo, että nää on massiiviset verrattuna noihin sun pieniin ryppyihin - ja mä olen vasta 18v! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon yrittänyt sulatella asiaa, mutta nyt siitä on tullut virallinen Ongelma :D Otsatukka olis ratkaisu, mutta en pidä siitä :D

      Poista