perjantai 1. maaliskuuta 2013

Matalalento, treenaaminen ja laihdutus

Siinä on muuten semmoinen kolmikko jotka eivät tule toimeen keskenään. Olen ollut aika hissun kissun kirjoittamisen suhteen, koska elämässäni on tällä hetkellä suurempi myllerrys ja eikä tuo mielialani ole kovinkaan korkea.
Koko viikon olen voinut henkisesti huonosti ja kas kummaa, se vaikuttaa palautumiseen ja treeniin. Ainoa asia johon yleensä puran kaiken on treeni siis vihan tunteen ja ärtymyksen purkaminen treeniin on helppoa ja se antaa voimaa. Sitten kun mennään vireen alapuolelle se sitten syö voimia, ei jaksa, ei kiinnosta eikä ennen kaikkea kykene. Joten kroppani ja ennen kaikkea pikku pikku pääni ottaa nyt sitten aika lisää, se suotakoon.

Olen aikaisemminkin eli siis viime kesänä treenannut tunne mylläkässä ja kyllä siinä kaikkea sattuu ja tapahtuu. Eniten kai hävettää, kun jään salilla pohtimaan niin joku voisi kuvitella, että tuijotan. Enkä todellakaan tee sitä tahallani, olen vain niin ajatuksissani.

Mitä laihdutukseen ja tähän "kökköön olotilaan" tulee niin on se hankalaa. Minusta tällä hetkellä tuntuu, kuin koko kroppani päästä varpaisiin olisi jonkinlaisessa lukko tilassa. Ja se taas toisaalta ärsyttää ja vi*****!
Jos edes dietti etenisi niin se tunne ei olisi kai niin masentava, mutta kun lisää tuon niin voi jee: Matalalento on todellakin valmis :(

Mutta tästä ei ole kuin suunta ylöspäin. Kun yhden oven sulkee niin seuraava ovi avautuu. Kirjoittelen huomenissa uudesta ohjelmastani. Se on rakastettavan KAUHEA!

Mukavaa viikonloppua lukijoilleni <3

4 kommenttia: