maanantai 1. huhtikuuta 2013

Aamu aerobiset ja Arghhhhh...

.. Voi kiesus ei todellakaan ole mun juttu, mä niin rakastan aamuisin tieokonetta ja aamu kahvia. Ne on parasta mitä aamussa on, ei se että ravaat tuolla pitkin rinteitä ja pusikoita... hah.  No nämä kaksi aamua on ollut jees, eilen oli isäntä matkassa ja tänään nuori neiti.
Viime aikoina on ollutkin jonkin verran kirjoituksia tuon aamu aerobisen toimivuudesta, niin puolesta kuin vastaan... Itse nyt uskon siihen, että se toimii ja täytyy myöntää, se aamu puuro maistuu huomattavasti paremmalle sen aamu lenkin jälkeen. Ja mukava tällaisina aurinkoisina aamuina tuolla järven jäällä on tallustella, kunhan siitä aamu utuisesta olosta pääsee :D





Tämän aamun lenkillä tyttäreni oudoksui ääniä, oli aivan loistavaa kuunneltavaa, kun jäät pakkui ja ratisi. Enkä tietenkään tullut ajatelleeksi, että eihän tuollainen kaupunkilais tyttö sellaista ole kuullut. Vaarini kanssa muksuna itse olen sen joka vuosi kuullut.










No se niistä aamu puuskutuksista... Kävin eilen salilla ja annoin kaikkeni jalka treenille. Oli ensimmäinen kunnon treeni sitten rillumarei reissun jälkeen ja tsiisus kun se tuntui hyvältä. Tänä aamuna sängystä noustessani ei tuntunut hyvältä, mutta kipu oli loistava, itse hankittu. 

Ja sitten ruokailu.. Olen tutkinut, tuijottattanut ruoka määriäni ja toistaiseksi niissä ei ole hirveesti kutistettavaa(tai siis aina on jotain, mutta...) .. Joten nyt vain liikutaan enemmän ja sillä sipuli. 
4x viikossa sali ja 3- 4x viikossa aamu aerobinen, PISTE.


Aamupuuro 


Mun aamupuuron lisukkeeni ja masu toimii.. 24valo Tyrniä nams...




Kävin sit tosissaan tänään salillakin, haukkari ja hartia treeniä. . . Kyllä nyt saa taas kilot kyytiä. Huomaattekos mä psyykkaan itseäni, en teitä lukijoita :D Nokka siis etiä päin ja edessä muutoksia. Tilasin kampaajankin ensi perjantaiksi, jos sitä saisi jotain kivaa piristystä kevät auringon alle. 
Muutetaan nyt kaikki asiat sit samala kun sille linjalle on lähetty :D 

Mukavaa alkanutta viikkoa :D 


2 kommenttia:

  1. mitä toi aamupuuro sisältää? näyttää hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiutaleet, mehukeitto, raejuusto ja tyrni- ja pellavansiemenrouhe. Ja se on Hyvä kokonaisuus :D

      Poista