päiväkirja

torstai 11. huhtikuuta 2013

Botox??? Ei, vaan Azzalure

Nyt se on eka kerta ohi. Menetin neitsyyteni A-tyypin botyliinitoksiinille. Olen aina ollut sitä mieltä jos jokin asia häiritsee niin tee sille jotain, ja niin myös tässä otsa asiassa. Asialle siis silloin tehdään jotain. Lupasin itselleni jo alku vuonna "tavoitteena" kun vaaka narahtaa alle 63 saan ottaa täytettä otsikkoon ja näin siis tein.

Homma eteni seuraavanlaisesti. Menin tänään Helsinkiin klinikalle tälle asialle omistautuneena. Kaikki meni hyvin, kunnes asiantuntija sanoi suorat sanat otsastani. Siis aivan samat asiat miten sen itse koen ja näen, mutta kun asiantuntija avaa suunsa niin onhan se eri asia. Ja joo, se on sen työtä saada asiakkaita, mutta oli siinä totuuden peräkin. Juonteet otsassani ovat niin syvät, että kerta ja laaki ei riittänyt tai otsikkoni olisi muuten "valahtanut" alas. Eli puolet määrästä nyt ja kahden viikon päästä eli 23.4. seuraava aika, eli sitä odotellen. Mutta ensi töikseni odotan tuloksia ensimmäisestä kerrasta.

Azzalure - hoidon vaikutus alkaa tulla näkyviin noin 2-3 päivän päästä ja Te saatte nyt aitoa paikalta seurata tätä hommaa... hahahaaa. Mä niin jaan kaiken Teidän rakkaiden lukijoiden kanssa.

Sattuiko toimenpide?? Ei, se tuntui kuin finnin olisi otsikosta napsauttuanut pihalle, eli ei kipua. Klinikka itsessään oli siisti, henkilökunta mukavaa ja toimenpide nopea ja tarvittavan tiedon sain myös. Eli näihin asioihin olin tyytyväinen.

Ja tiedän, että nämä asiat jakavat ihmiset kahteen ryhmään, vastustavat ja ihan ok -tyypit. Itse olen jälkimmäistä ja teen kaikkeni, että itse olen itseeni tyytyväinen. Sillä olemmehan me täällä vain kerran.

Ja sitten päivän kuva satoa:

Milla mun kuvaaja matkassa mukana


Jakomäen Helmi <3
Plastic käyntikortti


Hississä pientä hikeä puski :DOMG?
Lapsiani kiellän piirtämästä ihoon, mutta.....

... rasti ruutuun 
Melkein Ohi!!!!
Ja nyt sit odottavan aika on pitkä, eli kerro kerro kuvastin.....

Meikin lisäys...

Parkkihallin kolkkous, jonne me eksyimme....

Ja kaiken kruunasi ruokailu itiksessä Hyvän Ystävän Kanssa <3
 Joten sellainen reissu... Ja tuo valo klinikalla sai pääni näyttämään niissä valoissa hyvinkin keltaiselta.
Yök!!!! 


4 kommenttia:

 1. Ihanaa uskallusta :) Mua 'kiinnostaa' missä sun rintavarustus on 'tehty'? Ilman mitään taka-ajatuksia; rintojen väli on mahtavasti kehittyny!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin postata kyllä yhden postausken epäonnistuneesta Rintaleikkauksesta..( Mitä kaikkea voi mennä piloille ). Mutta tämän korjausleikkauksen olen tehnyt http://www.plastiikkakirurgijussirintamaki.fi

   Poista
  2. siis jos haluatte postauksen siitä?

   Poista