päiväkirja

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Hyvää alkavaa viikkoa


 Hyvää Maanantaita rakkaat lukijat. Aamulla kello herätti vähän vajaata seitsemän ja kävin viemässä pojat kouluun, siitä suorilta käsin tai siis jaloin, kipin kapin metsälenkille 40 minuuttia ja johan oli nassakka olo taas.
Otin kuvan metsiköstä, tämä on se minun viimeinen rinne jonka aamulla kapuan ylös :D
Ja tässä "pirsakkaana" aamulla puoli 9 :D 

Eilen illalla parttiarallaa klo 22 pääsimme vihdoin salille. Hieno aika treenata, kun pääsääntöisesti ollaan siellä sit kaksin. Tällä kertaa kuvat on isännästä ja otin videonkin, mutta blondina ( huom! nyt kun olen taas blondi voin asiaa hyödyntää) en osaa ladata sitä tänne. Arghhh... se lähtee lataamaan, mutta aina keskeyttää sen. Sorry, mut kokeilen vielä siis. Ja jos joku osaa urpoa auttaa niin kertoo tietonsa heti. Mulla itselläni oli eilen jalka päivä ja oli se vaan taas niin ihunaa.... :D ja tuntee tänään jotain tehneensä.
Lauantain piristettiin päivää käymällä kisoissa. Olipas pitkät kisat, joten lähdettiin ennen aikoja kotia kohden, mutta käteen jäi ostoksiakin. Ostettiin molemmille omat treeni päiväkirjat :D Nää on kivat.Ja sitten esittelyssä mun muutama uusi pipo. Toi yläkuva jossa mulla on musta pipo päässä, sekin oli uusi, mutta mä en nyt just löydä sitä. Mun tavarat hukkuu saman tien kun päästän niistä irti. Perin ärsyttävää sanoisinko. ..... Mut kaikkeen tottuu niin myös tuohon ärsyttävään tapaankin.Ja näillä eväillä siis etiä päin. 
2 kommenttia:

  1. Mitä liikkeitä teet jalkapäivänä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalkapäivään kuluu; jalkakyykky, reiden koukistaja, etureidet jalka kerrallaan, pohkeet ja laudalle nousu kahvakuulat käsissä....

      Poista