torstai 3. tammikuuta 2013

3 päivää...

Kylläpä tässä on sitten vain pikku hiljaa asennoiduttava. Eilisen vapaa päivän kunniaksi aamu alkoikin jalka treenillä. Siis sattui, ja tuntui niiiin hyvältä. Mä olen tätä aikaa odottanut jo niin monta kuukautta. Ja joka päivä lähempänä ollaan. Nyt vaan sit pikku hiljaa asetutaan raiteille ja siitä se matka sitten alkaa.

Olisin niin intona halunnut eilen katsoa Jutan superdietti osan 1. Mutta koska isäntä oli iltavuorossa niin tuli kielto. Nauhalle ja katsellaan se sitten kahelleen, kun jossain kohtaa on aikaa olla kahdelleen?!

Käytiin matkalla kotia, vielä sitten syömässä paikallisessa lounas ruokalassa. Jauheliha kastiketta, salaattia ja pottuja. Nam. kylläpä maistui hyvälle.


ei mikään jätti suuri annos...


Kotiin päästyäni aloitin uuden treenin. Tunnin lumityöt takapihalta. Ei olisi ollut pakollinen, mutta joku kiva hiki päälle kyllä kelpasi. Ja sainkin tänään tuntea tuon rintalihaksissani :D Eli sekin toimi. Yhden yön myrsy oli ajanut oksan varaston katolle, meinasin jo nousta tikkaille, mutta itseni tuntien en mennyt.... Olisi varmaan ollut kevään treenit siinä, kun katolta alas olisin tullut. Täytyy siis suunnitella joku muu keino tuon oksan poistoon katolta.





Lumityöt oli saatu päätökseen niin olikin aika lähteä hakemaan junioria eskarista. Samalla kävin RTV:llä tilaamassa remontti kamat sinne Tampereen torppaan, joten nyt nekin on sitten tilattu.



Tapettia ja 10 litraa maalia, kiitos.


Sitten vihdoin ja viimein kotia "rauhoittumaan". Eli ystäväni lahdesta tuli vielä kyläilemään ja keskustelun ja päivittelyjen lomassa laitettiin rouvan tukka kuosiin, joten kaiken kaikkiaan taisin olla jokseenkin tehokas eilen. Ja karkkiakaan en syönnyt. 

Protsku pirtelöitä meni pari ja muutamat ruuat. Eli ei paha. Matka jatkuu. 

Tina






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti