perjantai 4. tammikuuta 2013

Viikon lauseet

Tässä kun puhun omasta alkavasta dietistä ja sen tavoitteista niin olen näin vuoden alussa törmännyt kahteen vakio vastaukseen:

1.) Mistä sä sen 15sta kiloa meinaat muka pudottaa, kun ei susta jää jäljelle mitään?
2.) Aijaa, aloitat dietin. Minunkin pitäisi, Mutta......

Jossain kohtaa jo itseänikin rupeaa naurattamaan. Pitäisikö ruveta vain luennoimaan, mistä laihduttaa. Vai selittää kehon koostumus ja kertoo tyhmänä, että rasvasta ajattelin laihduttaa. Sitä pitäisi saada pois. Vai, ihan noppana vastata, luista meinasin sen viisitoista kiloa ottaa pois. On pikkasen raskaat luut :D

Ihan oikeasti tämän "pituinen" teletappi ei oikeasti voi painaa 70 kiloa. Että josko antaisivat vaan olla nuo ns. kohteliaisuudet.  Tai vastaavasti jos nostaisin painoa tuonne esim. 85 kiloon. Olisi jännä kuulla mitä ne vastaukset sitten olisivat? hmmmm... En taida. Annetaan niiden olla siellä salaisessa arkussa.



Aamupalana puuroa ja mehukeittoa. 

Autoillessa kiireessä välipala :)




Eilen kävin treenaamassa ojentajat ja hartiat ja voi kiesus, että tänään töissä oli mukava nostella tavaraa hyllyyn. Olisin voinut vaikka väittää, että jotain on kroppa eilen(kin) ottanut vastaan.
Muutenhan tuo eilinen päivä oli yhtä ravaamista. Pääsin kotia vasta ysin jälkeen illalla rauhoittumaan. Puusauna lämpimäksi ja pesulle. Voi taivas, että väsytti. On ollut viimeiset kolme pävää niin kaamea sesonki, että telkkaritkin pysyy visusti kiinni. Eikä haittaa.




Välipala ennen salia. Munakasta ja punajuurisalaattia.

Alkulämmittely crossarilla

Illalla ei vielä tammikuun ruuhka näkynyt.





Isäntäkin aloitti tällä viikolla sali treenit. Ja kahden kuukauden tauon jälkeen ei kovin innoissaan ole. On kuin olisi ensimmäisiä kertoja salilla. ( Taitaa puhua vaan. ) Mutta on se varmaan jonkinmoista käpistelyä vaan noin aluksi, ennen kuin taas saa treeni rutiinit kohilleen. Nyt se on saanut oman ohjelmansa valmiiksi. Viikonloppuna vielä isännän ruokavaliot kattellaan kuntoon. Ja sit hei Maanantai 7.1. saa tulla.


Makaronia ja jauhelihaa. Kera punajuurisalaatin. Iltapalana.

Mukavaa viikonloppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti