lauantai 5. tammikuuta 2013

Perjantaisia kuulumisia

Perjantain kuulumisia. Aamulla herätessäni jos ojentajat osaisivat huutaa, niin kiroaminen olisi käynyt. Siis olen niin onnellinen, se ohjelma toimii. Nyt vaan rankkaa jumppaa. Aamupalana perus settiä puuroa, mutta lisänä jo vesi pullo. Pikkuhiljaa siis. 
Aamupalaa ja perus settiä, lisänä vesi.
Nyt vielä korostaisin tässä kohtaa, että dietti alkaa vasta maanantaina 7.1. ja nämä mun tän hetken ruuat on vain harjoitusta tulevaan ja kovempaan diettiin. Että älkää pelästykö. En näillä ruokavalioilla kera karkkien uskonutkaan laihtuvani :D


Aamulla sitten reippaana töihin. Kierrän siellä sun täällä hyllyjä täyttelemässä, joten ei mitään toimisto hommia ja istuen koko päivän. Ei. Joskus olisi mukavaa istua muutenkin kuin vain autossa, kun liikkuu paikasta toiseen. Päivän duunina oli viikon kuorma, joten meni hyvin lämppärinä ennen salia. Aamujumppa siis. 




Normi työpäivä... tavarat hyllyyn ja salille.


Ja pakko oli jotain nappasta suuhun ennen saliakin. Joten rakasta ja ihanaa kanaa. Mä voisin elää pelkällä kanalla. On se vain niin hyvää.


Poulikas broisku ennen salia.

Sitten; Rip ja rap salille. Tänään olikin vuorossa selkä ja vatsat. Ja edelleenkin aikas hiljaiselta siellä näytti. Joten innolla odotan ensi viikon vuodenalun treenaajia, kun ne salin täyttävät.
Kuvia ei salilta nyt muita ole kuin alla oleva. Mutta 15.1. mulle tulee mukaan uusi salikaveri. Sitten saadaan enemmän fotoa. Esittelen kamuni sitten vasta Teille.


Yksi kuva salilta.

Ja sitten se Rasvattomampi killeriläinen kisa. Alkaa siis maanataina ja kestää 27.5 asti. Joten maanantaina klo 20.00 minulla on aika inbodyn kehonkoostumusmittaukseen. Voin laittaa tänne muutaman mittauksen myös viime vuodelta ja ennen kaikkea laitan samaan tammikuun kehonkoostumusmittauksen vuoden takaa. Painoa minulla on varmaan vähän vähemmän kuin nyt. Joten jännä nähdä eroaako miten??



Maanantaina klo 20.00 OHO!!!
Ja ei muuta kuin nimi listaan.....
Tänne tuli myös muutaman kaverinkin nimi. Joten kisa keskenään on jo mahtavaa :D
Kisan nimilista

Arvatkaa kenen nimi ensimmäisenä ilmoittautuneena .D
Salin jälkeen syötiin poitsun kanssa se perus munakas. Juniori rakastaa munakasta niin samalla on helppo itselleenkin taikoa.


Munakas, loput punajuurisalaatit kaapin pohjalta ja raejuustoa.

Ja sit viimeisenä. Illalla söin pandan lakuja ja fazerin sinistä. Tiedän että niitä tulee ikävä. Joten viimeisiä viedään. Ja tänään otan vielä alkomaholia, niin sitten olen henkisesti ja fyysisesti maanantaina ennen ja kaikkea. VALMIS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti