torstai 10. tammikuuta 2013

Lepopäivä

Keskiviikko ja lepopäivä. Ja minun kohdallani se tarkoittaa todellista lepopäivää. Sillä minulla on tuo keskiviikko normaalisti myös töistä vapaa. Tällä viikolla tulikin tarpeeseen. Väsy on ihan hirveä. Ensiksi pelästyin, että yrittääkö nuo fibron oireet ryömiä esiin, mutta luulen ennemminkin, että kroppani on saanut shokin. Ja odottaa oikeinkin sokerista kaveria korjaamaan tilanteen. Mutta näin ei nyt kuitenkaan tule valitettavasti olemaan. Joten odotelkoon vain.

Mennään viikko eteenpäin niin olo on loistava. Eli tällä jatketaan. Kävin eilen pyöriskelemässä kirppareilla ja ostinkin itselleni uudet toppa housut. Kai tässä pitää ruveta vielä ulkoilemaankin urakalla :D

Kaiken kaikkiaan oli sit kuitenkin se eilinen sellainen  päivä et koko ajan menossa tai olisi pitänyt tehdä, tai teki... niin ei se sillain rentouttanut. Jos olisi edes hetken saanut päivällä levätä, mutta ei. Vaikkakin nukuin kyllä pitkään.  Mutta viikonloppu on jo nurkan takana. Ja ensi viikonloppuna minä Nukun ja lepään. Se on varmaa se.



Ruokavalio pysyy kurissa :D

Eli päivät etenee... Saa nähdä maanantaina onko tuottanut mitään tulosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti