sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Hyvää loppiaista

Moikka. Huomenna se alkaa. Joten kirjoitan tänään koko viikonlopun kuulumisia. Joka ei sisältänyt treenejä ollenkaan. Vaan perjantai ilta oli viimoinen karkki päivä, lauantaina otettiin kunnon tumut isännän kanssa. Joten valmistautuminen paketissa ja me molemmat odotamme innolla huomista.

Tästä se siis alkaa.

Näissä juhla ja karkki kuvioiden lomassa olemme siivonneet ruoka kaapit dietti kuntoon, rakentaneet ruokaohjelmia, lukeneet jos jonkinlasta artikkelia, katsottu Jutan superdietti ja muuta säpinää. Moni ei voi ymmärtää kuinka tähän meidän valmistautumiseen on mennyt aikaa. Ja ennen kaikkea se psyykkinen puoli. Siinä olen tehnyt kovan työn. Ja uskon sen todellakin auttavan. Mutta hei kohta se nähdään.

Tässä isäntä rupeaa rakentamaan omaa ohjelmaansa ;D

Isännän hahmottelua

Olisi pitänyt ottaa kuva kaapista ennen, hitsi kun en tajunnut :D No mutta jälkeen sen sisältö on tällainen.

Kaapit aamuksi kunnossa...

ja näillä....


Ja ahkerat ahertajat lähtee vapaalle. Kävimme juhlistamassa isännän 40- vuotis synttäreitä. Täyttää oikeasti vasta tämän kuun viimeinen päivä. Mutta koska emme ole silloin ravintola boogiella vaan dietillä ja nolla toleranssilla, joten lauantaina käytiin ottamassa varastoon :D


Kaloreita ja kaloreita..
Ja näin illan viimeisillä tunneilla.


Alkoholi teki tehtävänsä...

Huomenna laitan Teille sen InBody mittauksen illalla, kun saan sen hyppysiini. Kello 20 mittaukseen ja siitä suoraan salille :D Huomis iltaan siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti