lauantai 12. tammikuuta 2013

Hiljaista salilla

Perjantaina saavuion salille kello 14.30 ja siellä olikin aavemaisen hiljaista. Ei näkynyt tammikuun ruuhkia siihen aikaan. Vaikka killerillä olikin avoimet ovet nyt lauantaina 12sta päivä. Niin voi hyvinkin olla mahdollista, että ruuhka huippu alkaakin vasta ensi viikolla. 

Perjantain treenissä vuorossa olikin haukkarit ja rinta. Ja ai, ai ja vielä kerran ai. Viimeksi niitä onkin treenattu ennen joulua joten tiesin jo tehdessäni mitä viikonloppu tuo tullessaan. Mutta eipä haittaa, kipu on loistavan ihanaa, kun tietää että sen on itse ansainnut / tehnyt :D Nyt vain treenataan ja ootellaan tuloksia. En malta odottaa.



Vain minä jumppaamassa.

Eilen aamulla avattuani koneen luin kaverin päivityksen facesta. "Hippasen liian vauhdikkaasti alkoi mun salitreenit, menin juoksumatolle vetää alkulämmöt ja laitoin kierrokset hieman liian lujalle ja kuinkas siinä kävikään.. Polvet vereslihalla ja hillitön naurukohtaus :DDD " 
Ja hyvät aamukahvi naurut ja perjantai aamun aloituksen sain tällä. Eikä siis siksi, että todellakaan olisin vahingoniloinen. Vaan koska itse uskaltaudun ekaa kertaa tällä viikolla tuolle matolle ja PELKÄSIN todella paljon, että minulle kävisi noin. Ja en uskonut että noin voi käydä Oikeasti. Mahtanut olla koominen tilanne :D 

Nyt alan syömään ja nauttimaan lauantai illasta. Huomenna postaan tämän päivän. Olen tänään ollut tutustumassa kahdella eri salilla ja muksaa on ollut. Kerron siitä huomenna lisää ja kuvia tulee huomenna reippahasti. Tällä kertaa isännän treeneistä :D 

Mukavaa lauantai iltaa Teille.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti