keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Päivä kaksi..

Jippii... edelleenkin fiilarit ja tavoitteet korkealla. Maanantai oli jokseenkin syömisen kannalta tuskaa, isäntä oli ostanut täysjyväriisiä. En tiedä kumpi on parempaa se vai sahanpuru?? Mutta ok. Hengissä selvittiin ja taas mennään.



Eväät päiväksi laukkuun ja mukaan...



Tiistain syömingit: 

Aamulla puuroa kera raejuuston ja mehukeiton
Aamupäivällä protsku juoma töissä 
Salille + palkkari päälle 
Lounas: kanaa ja riisiä, kasviksia, raejuustoa
Päivällinen: Kanaa ja riisiä, kasviksia, raejuustoa
Rahkaa ja mehukeittoa 

Ja tätä samaa kaavaa nyt vain laitetaan menemään... eikä missään tapauksessa huono. Koska ei suurempaa nälkää ole. Aamu puuron kohdalla vielä vähän tehdään työtä. Mutta sekin on omaa tyhmyyttäni, koska en ole siihen itseäni totuttanut. Kuulun niihin ihmisiin jotka voisivat elää aamukahvilla kello neljään asti iltapävällä ja illat sit syödä kaapista kaikki mitä löytyy. Mutta nyt se saa olla sitten vain taakse jäännyttä elämää. 

Eilinen salireissu oli loistava. Olkapäät ja ojentajat. Siinä saa itkusilmässä ja hampaat irvessä tehdä töitä, mutta jo vain kyllä se on sen arvoistakin. Ainankin toivon, että jossain kohtaa pääsen nauttimaan niistä tuloksista. Eli niitä odotellessa. 



Ja tälläinen kulutus siitä saatiin aikaiseksi
Minulla on ollut tämän viikon maanantaista taas sykemittari mukana. Koska olen pikkaisen halunnut seurata tuota kuntosalin kulutusta. Ja hyvältä näyttää. Siis itse olen tyytyväinen. 

Ja sitten kanaa, kanaa ja kanaa. Onneksi olen aina syönyt vain kanaa niin tämä on minulle siis niin helppo rasti. 



Kanaaaaaa, nam.

Alkuviikon sali setti on siis kasassa. Kiitos ja kumarrus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti