maanantai 7. tammikuuta 2013

InBody -mittaus

Kirjoitan vielä tänä iltana, koska niin lupasin. Tulin tunti sitten salilta ja tein aivan ihanan jalka treenin tälle päivälle ja olo on loistava. Vaikkakin ensimmäinen päivä uudella ruokavaliolla on ohi ...


Eilen laskimme isännän kanssa ravinto sisällön ruokavaliostamme. Ja, koska jostain aloitetaan niin tämän hetkinen määrä menee kutakuinkin näin: 

1450 kaloreita
135g hiilareita
152g protskua 
38g   rasvaa

Isäntä aloittaa samalla x2 

Laskemisessa käytimme http://www.fineli.fi sivustoa. Koska on todella kattava ja ennen kaikkea yksinkertainen tällaiselle tavan tallaajalle. 

Eli tällä mennään eteenpäin ja katsotaan mitä tulevan pitää. Jos näyttää, että ei lähde paino menemään alas päin niin sitten taas nipsastaan jotain pois. Tällä kertaa en aloita saman tien mitään kitu diettiä :D Ne olen niin monta kertaa kokenut. Ja tänään olenkin syönyt hampaat irvessä. Ei voi uskoa kuinka vaikeaa tuo syöminen oikeasti on. Ja miten usein sitä pitäisi syödä.. huh huh. Hiki tulee pelkästä ajatuksesta.

Ja alhaalla kuva viimoisista eilisistä suklaan paloista :D Hei, hei suklaa ja namit.


Eilen söin "jämät" vielä suklaista.... nyt se on sit virallisesti startattu.

Illalla sitten kokkailtiin. Kaikki punnittiin tarkoin ja hartaasti. Meillä vierähtikin keittiössä illalla tunti, kun saatiin koko tämän päivä ruoka paletti kasaan. Mutta olipa helppo olla kun kaikki oli valmiina tänään. 


Näistä herkuista kasasimme eväät tälle päivälle, riisi puuttuu....
Tänään ollessani töissä 5,5 tuntia niin otin piruuttani sykemittarin mukaan. Kokonais kulutukseksi tulikin huimat 1500 kaloria. En vain tiedä voiko tuohon luottaa, mutta kyllä sitä sai tänäänkin töissä jumpata. Alla eräs tämän päivän kyhäelmä.


Työpäivän jumppa osio
 Ilta sitten tuli kuin tulikin ja pelotti niin vietävästi. Että mitä ihmettä se mittaus nyt antaa tulokseksi?? Laitoin tuonne alle vielä tammikuun 2012 mittauksen. Joten, vaikkakin olen tällä hetkellä painavampi kuin viime tammikuussa, niin mittauksessa kuitenkin rasvaprosenttini oli pienempi. Ja tämä oli oikeinkin mukava uutinen. Vaikka tässä rasvattomampi killeriläinen kisassa, se ei varmaan ollut ihan se paras voittoa ajatellen.

Apua...
Jännitystä ilmassa...

Ja sitten tässä niitä tuloksia:


Tämä on tammikuussa 2012 otettu


Ja tämä tänään 7.1.2013

Treenin tehtyä piti tietenkin tarkistaa kulutus ja ihan hyvältä se näyttää... Sama tahti jatkuu ja kesä 2013 saa tulla minun puolestani Ihan vapaasti...


Tämän päivän sali reissun kokonaiskulutus...

Väsyneenä ja onnellisena palatessani salilta. Minua odotti alla oleva näky. Siis minun ei tarvinnutkaan tehdä huomisia eväitä, koska ne olivatkin jo valmiiksi odottamassa :D


Isäntä oli tehnyt minulle huomiset eväät valmiiksi....
Oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille. Nyt unille jotta kroppa saa levätä tarpeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti