perjantai 18. tammikuuta 2013

Täällä taas

Heips. Nyt on pikkasen pitänyt sesonkia, enkä siksi ole kerennyt kirjoittaa. Eilen piti mennä salille, mutta ensiksi jäätyi auto, tarvoin tuolla pakkasessa pipo kireenä. ( Voi siis kun olisi edes ollut se pipo tai hanskat. ) Ja sit laina auton hakua ja duunit sinne ja tänne ja kello olikin vasta siis puoli ysi kun töistä pääsin. Ja silloin totesin, että en kerkiä salille :( 
- No otetaan loppu viikkona takasin :D 

Mutta se siitä eilisestä. En sitä halua muistella. Mutta siis Keskiviikko. Ystäväni sai 5 viikkoa sitten vauvan ja mieleni on ollut lähteä sitä katsomaan. Joten aamulla meninkin pojan kanssa lekuriin ja klo 11, lähdin ajelemaan kamuja moikkaamaan Helsinkiin. 
Olen siis syntyjä Helsingistä ja asunut Jyväskylässä vasta reilun 7 vuotta. Joskus kaipaan kotia, stadin kulmille, mutta lasten on täällä Jyväskylässä hyvä kasvaa. Joten ei muuttoa koti kulmille ennen kuin lapset ovat isoja :D Huom! Sitä odotellessa.

Automatka Helsinkiin. Matkalla joinkin ohi mennen sen 2 litraa vettä ja voi sitä idealismia. Sai muuten pysähtyä matkan aikana useaan otteeseen. Mutta kyllä sen kestää. Vaikkakin jo itseäänkin nauratti, kyllä ihminen tekee diettinsä eteen KAIKEN :D

Tässä varmasti mietin seuraavaa pysähdys paikkaa :D






No mutta hengissä selvittiin. Ja sit tuoksuttelemaan vauvaa. Voi kun ne tuoksuvat ihanalle ja se Hymy. Olin siis myyty samassa hetkessä. Mutta ja kiitos EI. Onneksi minun tehtäväni ei ole yksin tätä maailmaa täyttää. Niin kolme on varmasti ihan sopiva määrä omaan panostukseeni :D Mutta katsokaa nyt:
¨

Ihana se on vaikkakin kuvan laatu on ihan huono :/


Samalla reissulla moikkasin muutaman muunkin vanhan kamun ja entisen pomoni. Siinä olikin sesonkia tarpeeksi. Mukavaa oli.
Ja sitten dietti kuulumiset. Loistavasti menee. Olen tosi virkeänä ollut. Tällä viikolla on menty 6 tunnin yö unilla ja siltikin jaksaa vaikka ja mitä. En ymmärrä miksi sitä välillä päästää itsensä niin äälömäiseen sokeri possu humalaa, kun tietää.... siis ihan varmasti tietää, kuinka hyvältä tämä olo tuntuu. Kaikki on paljon helpompaa ja ennen kaikkea tämä jaksaminen. Ihan mahtavaa.

Näillä ruuilla sitä pusketaan menemään:


Aamupuuro, soijalesitiinirakeita, raejuustoa, marjoja, mehukeittoa. Hyvää :D


Mun laukku keskiviikon reissulta. Protskujuoma välipalana ja litra vettä, kanaa ja riisiä ja ja ja ...
Näitä sitten syötiin kylässä :D Tuoksui kuulemma hyvältä. Mä laitan kanaan ihan kaameasti mausteita :D

Tänään söin tälläisen aterian salin jälkeen :D

Jotkut ovat sanoneet, että kyllästyn kanaan. Joo en kyllästy. Olen syönyt aina kanaa paljon ja se on niin HYVÄÄ. Ei siihen vain voi kyllästyä. Ja näiden kokonaisuuksien lisäksi syön vielä iltaisin rahkan :D 
Että onhan siinä päivällä syötävää, ei kerkee nälkä tulla ja kaiken kukkuraksi ei tee karkkia tai sokeria mieli :D 

Tänään oli salipäivä ja niin on huomennakin. Sitten olisi ainankin viikko tavoite täynnä. Itse pidän kiinni että salilla tulee käytyä se vähintään 4 kertaa viikkoon ja siitä en kovinkaan helpolla tingi. 
Ja itse olen nyt varsinkin onnistunut menemään salille hyviin aikoihin. Ei ole ollut mitään suurempia tammikuun ruuhkia. Onko muilla saleilla??? Vai onko tänä vuonna se villitys niin kova kuin muina vuosina? Kertokaapas se.







4 kommenttia:

  1. Onhan siellä saleilla nähty kaikenmaailman satunnaisia läskinpolttajia, jotka vie laitteet ja istuu penkeillä. Maaliskuussa ne on jo häipyneet ja rauha on maassa ja sit ne ovat kotonaan sokeripöllyssä. Kaikilla ei tosiaankaan ole niin rautainen tahto tehdä itselleen oikein kuin sulla ja ok, mulla. Jokainen tavallaan kuitenkin, pitää sekin muistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Killerillä tuntuu olevan sitä liikettä Jumpan puolella ei niinkään salin. Mutta se ei onneksi minua haittaa. Ja Tahto sitä on ja siitä pidän kiinni.

      Poista
  2. Herkullisen näköinen dietti! Mulle tuli heti nälkä, ei kun kanakauppaan :-)

    VastaaPoista
  3. No joko olet hakenut kanaa kaapin täydeltä :D

    VastaaPoista