sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Loppu viikko pulkassa.

No nyt on päiviä vierähtänyt. On ollut sen verran virtaa koneessa ja hommia hanskoissa. Siis kaikkea maan ja taivaan väliltä. Joten kerrataanpa tätä viikkoa. 

Torstai vapaa salilta, oli pakko ottaa lepoa. Kroppa sanoi mulle niin, mutta oli se sit muuten sen arvoista. Sillä perjantain jalka treeni oli niin LOISTAVA. Salilla vierähtikin aikaa melkein se kaksi tuntia. Mutta siinä oli alku crossarit sun muut pidennettynä. Heiaheia päivitykseen en kehdannut laittaa, kuin tunti kaksikymmentä minuuttia. Muutenhan mun kamut pitää mua ihan uuvattina :D 

Perjantain poikkeuksellisen hyvän treenin kruunasi kaikkien kolmen lasten meno isälleen. Todella siis harvinaista. Nuo kaikki kolme ovat samaan aikaan poissa vain muutaman kerran vuodessa joten kippis sille. Ja ainoa millä kippisteltiin niin blenderin juomilla. Ei alkoholia, vielä piiiiitkään aikaan :D 
Tipattomuus siis jatkuu tammikuunkin yli. 

Lauantaina pidin taas lepopäivän. Kotona järkkäilin vanhoja valokuvia. Haikeana, katselin esikoisen vauva kuvia. Niin se aika vaan vierii. Ja pientä siivous urakkaa harrastelin, mutta kaiken kaikkiaan meni ihan lepopäivänä. Hyvä niin. 

Tänään olikin sitten muksasti salilla taas energiaa. Vaikkakaan palautuminen ei ollut mennyt niin hyvin edellisestä perjantain treenistä niin kuin olin toivonut. Joten aika näyttää mitä huominen tuo tullessaan. 

Ja sitten itse diettiin. Se pitää. Mitään lipsumisia ei ole ollut, ei edes pientä suupalallista. Ylpeä siis itsestäni. Blenderi on vakiinnuttanut paikkansa minun elämässäni. Teen siinä aamupuuron, välipalan ja iltapalan. Ja aivan loistava vekotin. Sinne voi tunkea vaikka ja mitä. Tässä ensimmäinen koitokseni. Rahkaa, vettä, mehukeittoa, marjoja ja protskujauhetta. Voi kristus kun on Hyvää.....




Blenderini neitsyt matka 



Huomaa ilme, maistuu...

Nam


Ja tältä näyttää aamupuuroni

Olenkin tainut jossain vaiheessa kertoa, että työpaikkani on houkutuksia täynnä... Tällaisen sain mukaani viime torstaina, oikeinkin elämän eliksiiriä.


Ja edelleen kanaa ja riisiä ja kasviksia ja maistuu edelleenkin kolmen viikon jälkeen Hyvälle


Tämän päiväiseltä sali treeniltä...





Kohta voimme huutaa seitsenkymppiselle heipat!!


Tulossa sunnuntain ja maanantain ruoka :D




Sunnuntain ja maanantain riisit... 90g 

Ukko odotti kanssa kanaa, vaan ei saanut :D

Perjantaiselta sali reissulta kuvaa:





Viimeistä viedään

Voittaja olo.....

Sellaiset kuulumiset olivat loppu viikolta. Huomenna hypitään taas vaa´alle ja kerrotaan maanantai aamun kuulumiset. Mutta kaiken kaikkiaan olo on hyvä eikä dietti lannista. Vähän nipsasin edellisestä ruokavaliosta riisiä pois, kun oli niin kamalasti syötävää. Nyt vain tarkkaillaan protsku määriä, että ne riittää. Mutta näillä mennään ja viikon päästä otetaankin taas kuvaa ja mittanauhaa käyttöön.


Viikon saldo: 4 kertaa salilla ja 1 tunti tanssitunnilla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti